C-PIPES


Langwerkende virus- en bacteriedodende grondstoffen voor:

  • Oppervlaktebehandeling

  • Ruimte verneveling

ONZE BUIZEN
BESCHERMEN

Een revolutionaire techniek van zuivering en protectie

C-PIPES levert stalen kwaliteitsbuizen van ieder gewenst formaat en in alle voorkomende diameters. Onze buizen en aanverwante producten (als bijvoorbeeld appendages, koppelingen, fittingen etc.) zijn aan de binnenzijde voorzien van Modinac, een revolutionaire coating waarmee C-PIPES zich onderscheidt. Modinac beschermt en versterkt onze producten niet alleen, Modinac zuivert en neutraliseert tegelijkertijd! Dat maakt C-PIPES uniek.

Kiest u voor de producten van C-PIPES, dan kiest u voor:

  • Een milieuvriendelijke en duurzame bescherming tegen bacteriën en vuilaanslag
  • Een actieve en slijtvaste anti corrosielaag die onze buizen maximaal beschermt
  • Garanties op een verlengde levensduur van de producten van C-PIPES
  • Verhoogde brandveiligheid
  • Kostenbesparing
Lees meer »

Garantie

C-PIPES streeft een zeer hoog kwaliteitsniveau na. Dat stelt ons in staat om kwaliteitsgaranties af te geven. Zo bent u als klant ervan verzekerd, dat u ook daadwerkelijk de allerbeste kwaliteit en service krijgt. C-PIPES  hanteert voor haar producten een garantieperiode van 10 jaren.

De antibacteriële werking van Modinac

De producten van C-PIPES zijn voorzien van Modinac en deze coating garandeert een langere levensduur van de buizen. Maar Modinac heeft een wellicht nog belangrijkere eigenschap. Het heeft een zuiverende, antibacteriële werking op de vloeistoffen in de buis en voorkomt daarmee bacterie-, vuil- en corrosieaanslag. Een baanbrekend en innovatief procedé dat zorgt voor zeer waardevolle resultaten in bijvoorbeeld brandpreventie (sprinklersystemen), gezondheidszorg, waterzuivering en waterbehandeling.

Lees meer »

Modinac beschermt op twee manieren:

1. Bescherming van de buis zelf
Modinac vormt een duurzame en slijtvaste anti corrosielaag die de buis beschermt en een verlengde levensduur garandeert.

2. Bescherming van de inhoud van de buis
Modinac heeft een zuiverende werking op de vloeistoffen in de buis die permanent of tijdelijk aanwezig zijn. Op een actieve en milieuvriendelijke manier voorkomt Modinac bacteriegroei en vuilaanslag.

Certificaat

De werking van Modinac werd onderzocht en getest door het onafhankelijke en gerenommeerde Institut Hohenstein in Baden-Württemberg (D). Uit de diverse testen kwam naar voren dat Modinac een sterke antibacteriële en zuiverende werking heeft.

 

Toepassingsgebieden

 
previous slide 

Brandpreventie

Stelt u zich eens voor, er breekt brand uit in uw woning of bedrijfslocatie en de aanwezige sprinklerinstallatie weigert dienst door een verstopping van het systeem als gevolg van corrosieaanslag en bacteriegroei in de betreffende leidingen. De schade is niet te overzien!

Dan is het een geruststellende en veilige gedachte dat de buizen van C-PIPES zijn voorzien van Modinac. Deze beschermende en zuiverende coating gaat corrosievorming in de buizen tegen en voorkomt bacteriegroei en vuilaanslag. Een verhoogde brandveiligheid dus.

Lees meer »

Bacterie-, roest- en vuilaanslag in stalen buizen en sprinklersystemen verhinderen een goede doorstroom van bluswater.

De buizen van C-PIPES zijn voorzien van Modinac. Deze beschermende en zuiverende coating gaat corrosievorming in de buizen tegen en voorkomt bacteriegroei en vuilaanslag.

Een verhoogde brandveiligheid dus!

Gezondheidszorg

Ziekenhuizen en andere gezondheidsinstellingen kampen al jaren met de groei van resistente bacteriën als MRSA (Meticilline Resistente Staphylococcus Aureus). Deze resistente bacteriestammen zorgen voor enorme problemen doordat ze infecties veroorzaken bij patiënten die verzwakt zijn of herstellen van een operatie. C-PIPES levert een belangrijke bijdrage in de bestrijding van deze bacteriën: onze buizen zijn voorzien van Modinac en dat heeft een sterke antibacteriële werking.

Waterbehandeling

De gecoate buizen van C-PIPES worden ook succesvol ingezet bij waterzuivering en waterbehandeling. Zo wordt water van een mindere kwaliteit (bijvoorbeeld oppervlaktewater) door de actieve en zuiverende werking van de coating opgewaardeerd en verbeterd. Dit scheelt aanzienlijk in het totale proces, zowel uit technisch als financieel oogpunt.

previous slide 

Zuid Nederlandse Buizen BV

C-PIPES is een dochterbedrijf van Zuid Nederlandse Buizen BV (afgekort ZNB).
Door de jaren heen heeft ZNB een enorme ervaring en expertise opgebouwd  in het op (grote) voorraad hebben en beleveren van grote partijen stalen buizen, buiscomponenten, afsluiters en prefab buisconstructies. Kwaliteitszorg, flexibiliteit, ervaring en een volledig assortiment zijn de kernwaarden van dit familiebedrijf. Het is dan ook de kernwaarde kwaliteitszorg die heeft geleid tot de ontwikkeling van een revolutionair nieuw product: C-PIPES.

ZNB is uw vanzelfsprekende aanspreekpunt voor al uw wensen en vragen over buizen en toebehoren. Voor een compleet beeld van ZNB bezoekt u de website: www.znbmaastricht.nl.

Contact

Adres

Ankerkade 135
6222 NL Maastricht
Nederland

t: +31 (0)43 450 45 04
f: +31 (0)43 362 80 78
e: info@c-pipes.com